Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Velika Gorica

Zločin u Hrvatskoj: Muškarac ubio majku i suprugu, pa izvršio samoubistvo

velika gorica policija hrvatske
Foto: Zeljko Lukunic/ Pixsell

Policija je zagradila Zagrebačku ulicu u Velikoj Gorici u Hrvatskoj na predjelu kod groblja, policijska trake razvučene su na velikom području.

U Velikoj Gorici u Hrvatskoj muškarac je iz puške ubio majku i suprugu pa sebe, piše Index.hr.

“Oko 10 sati u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj ulici, u trgovini je muškarac vatrenim oružjem usmrtio žensku osobu”, objavila je policija.

Kako neslužbeno doznaje HRT, muškarac je osim majke ubio još jednu ženu, a onda je ubio i sebe. Naime, kako kažu, ubijena je žena koja je bježala od njega. Majku je ubio u kući, a tamo je presudio i sebi.

Policija je zagradila Zagrebačku ulicu u Velikoj Gorici u Hrvatskoj na predjelu kod groblja, policijska trake razvučene su na velikom području, piše Jutarnji list.

-Oko 11:20 sati na lokaciji gdje je policija locirala muškarca, ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mjesta događaja pronađena su tijela starije članice porodice i muškarca, najvjerovatnije počinitelja krivičnih djela ubistva i samoubistva – objavila je policija.

Kako pišu hrvatski mediji, riječ je o Zvonimiru D., penzioneru koji je do prije tri godine radio kao mehaničar u zrakoplovnom tehničkom centru u Velikoj Gorici.