Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija u Srbiji

Svjedoci stravične nesreće: Tijela su bila posvuda, čuo se tup udarac (FOTO)

nesreca

Od ukupno petoro putnika u automobilu “ford fiesta”, samo jedna djevojka je preživjela

Strašne scene, tijela po dvorištu, smrskani automobil – ovako je jutros izgledalo mjesto u selu Tabanović, gdje je jutros poginulo četvoro mladih ljudi, tri djevojke i jedan mladić.

O tome svjedoče ljudi kod čijih kuća se, tik uz Mačvanski Pričinović, desila ova tragedija. Njih je probudio tup udarac i varničenje na betonskom stubu u koji je automobil na kraju udario.

– Mene je brat probudio jer je on prvi čuo udar. Uzaš! Tijela su bila na sve strane, sve je bilo rasuto. Jedna djevojka je ležala na jednom mjestu, druga 20 metara dalje. Dvoje je bilo u automobilu, a jedino je djevojka koja je vozila, bila živa, ali i ona u šoku, nije znala gdje se nalazi – priča kaže Milan Ilić, koji je među prvima pokušao da pomogne, piše Blic.

Foto: Blic.rs

Kaže i da je, kada je shvatio šta se dešava, raskačio akumulator da se automobil ne zapali.

Užasne detalje nesreće koja je u sekundu odnijela četiri mlada života prepričava i još jedan od očevidaca Milan Nikolić.
– Katastrofa! Tamo je bila djevojka, a u kolima dvoje mrtvih, šta da kažem – navodi on dok pokazuje rukom po dvorištu.

Foto: Blic.rs

Od ukupno petoro putnika u automobilu “ford fiesta”, samo jedna djevojka je preživjela. Ona je prevezena je u šabačku bolnicu i u stabilnom je stanju. Njena sestra, koja je takođe bila u automobilu, nije preživjela.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće nepilagođena brzina i da su se ovi mladi ljudi, starosti od 18 do 20 godina, najvjerovatnije vraćali iz noćnog provoda.