Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

crnogorska policija

Ovo je žena za kojom traga policija zbog kopanja tunela do suda u Podgorici

Foto: Vijesti.me

Crnogorska policija posjeduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, zamolivši i građane pomognu policiji ukoliko imaju informaciju

Vršilac dužnosti direktora uprave policije Nikola Terzić saopćio je ko su identifikovani osumnjičeni da su kopali tunel ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, koji vodi do depoa.

Terzić je za „TV Vijesti“ kazao da su četiri lica identifikovana kao osumnjičeni i da su oni državljani Srbije, dodajući da su dva lica još uvijek neidentifikovana.

Fotografija žene

Crnogorska policija posjeduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, zamolivši i građane pomognu policiji ukoliko imaju informaciju.

-Krivičnom prijavom koju će podnijeti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (63), J.D. (30), M.V. (32), V.E. (32) svi državljani Srbije. Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gdje još uvijek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte – rekao je Terzić.

Ukoliko imaju informaciju, policija je zamolila građane da obavijeste policiju.

Apel policije

-Sada očekujem pomoć građana u smislu davanja informacije službenicima policije ukoliko znaju ime i prezime ove ženske osobe. Ova ženska osoba jeste lice sa fotografije ali nisu njenu podaci. To je lažni dokument, ali je fotografija, n osnovu saslušanih lica u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ova ženska osoba je jedno od lica koja je učestvovala u ovim kriminalnim aktivnostima – istakao je Terzić.

Naglasak koji je ova ženska osoba imala sa svjedokom, izjava nije bila jasna i ukazivalo se da je lice iz Srbije ili Bosne i Hercegovine. Akcenat kojim je govorila nije bio crnogorski.