Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uništena marinka

Ovako izgleda kad Rusi “oslabađaju”: Grad koji više ne postoji, uništeno je sve

Zagreb: Velika suša problem je za poljoprivrednike
28.03.2022., Zagreb - Prava visednevna kisa u Hrvatskoj ove godine jos nije pala, velika susa problem je za poljoprivrednike u doba kad je sjetva i biljkama je potrebna kisa. Susa utjece i na zdravlje kada nema kise da ispere cestice koje udisu i alergicari javljaju se problemi i za srcane bolesnike i sve koji imaju poteskoca s respiratornim i alergijskim tegobama. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Novinska agencija AP objavila je fotografije Marinke snimljene dronom koje prikazuju slične scene

Ruska vojska pregazila je grad Marinku.

Novinska agencija AP objavila je fotografije Marinke snimljene dronom koje prikazuju slične scene. Artem Šus, šef policije u Marinki, rekao je da je njegov grad uništen.

“Marinka je potpuno evakuisana, u gradu nema nikog osim vojnika. Ne postoji način da tamo živi civilno stanovništvo. Ruske snage namjerno sravnjuju ruševine u gradu kako bi uništile sve zaklone, bez obzira na to je li riječ o civilnom skloništu ili vojnom objektu. Uništavaju sve jer svojom taktikom ne mogu poraziti naše trupe. Zato uništavaju sve živo”, rekao je Šus za AP.

Sad je ukrajinska vojska objavila novu snimku iz Marinke. Dok nepoznati autor snima u neposrednoj blizini padne projektil.