Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

Otac izbo sina (25) nasmrt, pa presudio i sebi. Mladić preminuo na mjestu gdje se sakrio

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Ilustracija

U međuvremenu su mediji u Srbiji objavili detalje ovog stravičnog zločina

Policija je u Kruševcu pronašla telo 25- godišnjeg mladić, a kojeg je, kako se sumnja ubio otac koji je potom izvršio samoubistvo, javlja Tanjug.

Mladićev nestanak je ranije prijavila njegova majka, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kruševcu.

Polcija je sa tužilaštvom obavila uviđaj.

U međuvremenu su mediji u Srbiji objavili detalje ovog stravičnog zločina.

Mladić bez znakova života

F. D. iz Kruševca preminuo je nakon što ga je, kako se sumnja, otac izbo nožem, a njegov otac je posle toga izvršio samoubistvo, javlja Nova.rs.

-Prije dva dana u blizini jedne perionice u Kruševcu, pronađen je mladić F.D. sa ubodnom ranom i nažalost bez znakova života. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt mladića, s obzirom na to da je iskrvario, kaže izvor i dodaje da se ubrzo ispostavilo da je mladiću kobne povrede nanio otac nakon žestoke svađe.

Otac je na sina, kako dalje kaže izvor, nasrnuo nožem u porodičnom domu gdje su živjeli.

-Ranjeni mladić je posle zadobijene povrede pobjegao iz kuće i nažalost preminuo je na mjestu na kom se sakrio od nasilnog oca. Kada je saznao da mu je sin preminuo, otac je presudio i sebi. Prizori su bili strašni, pronašli su ga obješenog, dodao je izvor.

Tijela su poslata na obdukciju nakon čega će se znati više detalja, a ono što je za sada poznato jeste da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici gdje je sada došlo do dvostruke tragedije.