Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uzor kriminalci?!

“Na keca prangijam”: Masovni ubica objavljivao storyje na mrežama dok je bježao

ubica

U ovom trenutku ne zna se motiv masakra, ubica ima dosje zbog krađa i napada na službenu osobu te prekršajnu prijavu po Zakonu o držanju oružja

Masovni ubica koji je sinoć ubio najmanje osam osobe kod Mladenovca (Srbija), kako piše Nova.rs, dok je bio u bijegu, objavljivao je storije i komentare na Instagramu.

U jednom od storija objavio je svoju fotografiju i natpis “Na keca prangijam” (u širem značenju pucam čim te vidim).

Njegov heroj, ako je suditi po njegovim objavama na društvenim mrežama, bio je osuđivani beogradski kriminalac Kristijan Golubović, koji je više godina života proveo u zatvoru nego na slobodi.

Inače, kriminalci poput Golubovića i osuđeni ratni zločinci u Srbiji su postali medijske zvijezde.

Ima dosije

U ovom trenutku ne zna se motiv masakra, ubica ima dosje zbog krađa i napada na službenu osobu te prekršajnu prijavu po Zakonu o držanju oružja. Sin je vojne osobe i do sada nije osuđivan. Telegraf javlja da je ranije prijavljivan i za nasilje.

8 mrtvih

Osam osoba je ubijeno, a najmanje 14 ih je ranjeno u pucnjavi jučer navečer kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda. Pucnjava se dogodila oko 23 sata.

Cijelu noć je trajala potraga za ubicom, 21-godišnjim Urošem B. On je jutros uhapšen kod Kragujevca. Pucao je na tri lokacije u selu Dubona, nakon čega se dao u bijeg. Na terenu je bilo više od 600 pripadnika specijalnih jedinica.