Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mirjana Dragičević-Soldo

Međugorska vidjelica u čudu nakon što je otkriveno da je betonirala plažu (FOTO)

Mirjana Dragičević-Soldo 7

Na betonirani i popločeni dio obale postavljene su i ležaljke pa se radi i o uzurpaciji pomorskog dobra jer je utvrđeno kako na tom dijelu nema ni koncesijskog odobrenja

Međugorska vidjelica Mirjana Dragičević-Soldo pred svojom je vilom u uvali Blace, u Općini Sućuraj na otoku Hvaru, dala nasuti beton preko tisućljetnih stijena, a onda je taj nered obložila kamenim pločicama kakvima po njezinim Bijakovićima u BiH susjedi rade suhozide, objavila je danas Slobodna Dalmacija dodajući kako dvojbe nema jer su, prema podacima iz zemljišnih knjiga, vlasnici kuće i parcele zaista Mirjana i njen suprug Marko Soldo.

Na betonirani i popločeni dio obale postavljene su i ležaljke pa se radi i o uzurpaciji pomorskog dobra jer je utvrđeno kako na tom dijelu nema ni koncesijskog odobrenja.

Foto: Slobodna Dalmacija

“Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije to istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati”, izjavila je za 24sata  Mirjana Dragičević Soldo nakon što je Slobodna Dalmacija danas objavila kako je pred svojom luksuznom vilom na Hvaru bez dozvole betonirala plažu.

Foto: Slobodna Dalmacija

Podsjetimo, Sućurani su prijavili međugorsku vidjelicu da je betonirala plažu, postavila ležaljke i tjera kupače.

– Morate vidjeti, inače nam nećete vjerovati – ponavljali su u transu.

Iz Odjela za pomorstvo i turizam županije Splitsko-dalmatinske osuđuju uništavanje prirode.