Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

poruka iz hrvatske

Jandroković: Srbija nije demokratska država. Sjedi na dvije stolice i izaziva kavge

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Osim što sjedi na dvije stolice, Srbija je nedosljedna, neprincipijelna i izaziva ‘regionalne kavge’, ustvrdio je Jandroković

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković poručio je u utorak kako Srbija nije demokratska država, osim što sjedi na dvije stolice, nedosljedna je, neprincipijelna i izaziva regionalne kavge, te je dodao da mi ‘moramo biti pametniji i ne trebamo nasjedati na provokacije’.

-Moramo biti vrlo otvoreni i reći da Srbija nije demokratska država. Ovo što su učinili i gospođi Vučković pokazuje način na koji se odnose prema svima onima koji imaju drugačije mišljenje nego što ga ima vladajuća struktura u Srbiji, izjavio je Jandroković novinarima.

Time se referirao na nedavno hapšenje jedne osobe na području Beograda zbog sumnje da je hrvatski špijun kao i na zadržavanje pjevačice Severine Vučković na srbijansko-hrvatskoj granici zbog verbalnog delikta.

Osim što sjedi na dvije stolice, Srbija je nedosljedna, neprincipijelna i izaziva ‘regionalne kavge’, ustvrdio je Jandroković.

-Mi tu moramo biti pametniji i ne nasjedati na provokacije. Ne želim propisivati kako će mediji pisati, ali smatram da bi bio pametno da malo ignoriraju Vučića, kazao je.