Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

stolac

Žena (31) upucana u glavu, sedam osoba privredeno

stolac policija
FOTO: Hercegovina.info

Sve osobe na mjestu događaja pokazivale su znakove da su pod utjecajem narkotika

U kasnim popodnevnim satima u subotu na području Stoca u BiH, u mjestu Prenj, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena u glavu, potvrdili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona za Hercegovina.info.

Hitna pomoć Doma zdravlja Stolac dobila je jučer dojavu o ranjavanju nepoznate ženske osobe u blizini mjesne crkve. Nakon zaprimljene dojave na mjesto događaja izašla je policija koja je u privatnoj kući u vlasništvu S. P. (40) iz Sarajeva zatekla sedam osoba.

Policija je poslala patrolu na mjesto događaja gdje su pronašli M.T., djevojačko J. (1993.) iz Vidovog Polja (Stolac), koja je imala prostrijelnu ranu u predjelu brade, zadobivši je vatrenim oružjem od nepoznate osobe.

Osim M.T., na mjestu događaja zatečene su i druge osobe: S.A. (1982.), E.P. (1979.), V.H. (1990.) iz Sarajeva, S.P. (1984.) te A.J. (1989.) iz Stoca. Nađen je i putnički automobil Golf u vlasništvu S.A.

Sve osobe na mjestu događaja pokazivale su znakove da su pod utjecajem narkotika. Dežurni tužitelj je obaviješten o incidentu, a na mjestu događaja je proveden uviđaj.

Kasnije su službenici Policijske uprave Mostar dobili informaciju iz Centra urgentne medicine da je M.T. teško ozlijeđena, s ozljedama opasnim po život, saopćeno je iz Ureda za informiranje MUP-a HNK. Tužiteljstvo HNK je potvrdilo da je ovaj slučaj kvalificiran kao pokušaj ubistva.

Sedam osoba je privedeno.