Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Uhapšen nakon što je u školskom dvorištu pretukao učenika

napad na učenika u školi
FOTO: Facebook

“Žena je sinoć u školskoj grupi objavila da ako ga ponovo napadne taj dječak, moj sin će uzvratiti. Danas je otac od tog učenika, koji je inače doktor, došao i udario mog sina (13) pesnicama u glavu ispred škole”

Banjalučka policija uhapsila je danas lice čiji su inicijali N.Đ. koje je fizički napalo maloljetno lice na ulazu u školsko dvorište i u toku je kriminalistička obrada uhapšenog, potvrđeno je agenciji Srna u Policijskoj upravi Banjaluka.

Maloljetnom licu ukazana je ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Policiji je danas u 13.15 prijavljeno da je lice N.Đ. fizički napalo maloljetno lice na ulazu u dvorište Osnovne škole u naselju Lazarevo.

Udario učenika pesnicama u glavu

Sve mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako je pisala Srpskainfo, nasilnik je otac dječaka, koji je juče u školi ošamario svog vršnjaka. Otac napadnutog đaka je svom sinu savjetovao da ne uzvraća nasiljem, nego da sve prijavi razrednici.

-Moj sin je to i učinio. Žena je sinoć u školskoj grupi objavila da ako ga ponovo napadne taj dječak, moj sin će uzvratiti. Danas je otac od tog učenika, koji je inače doktor, došao i udario mog sina (13) pesnicama u glavu ispred škole – rekao je otac pretučenog dječaka za Srpskainfo.

Svi u školi potreseni

Svi smo potreseni zbog onog što se desilo u dvorištu škole. Odmah smo pozvali policiju, i sad je na njima da utvrde šta se tačno desilo, rekao je za “Nezavisne novine” Miladin Savić, direktor OŠ “Borisav Stanković”, reagujući na to što je danas povrijeđen osnovac iz ove škole, tj. trinaestogodišnji dječak, kojeg je udario otac drugara iz odjeljenja.

Kako je istakao Savić, svi zaposleni u školu su iznenađeni, šokirani i potreseni zbog onog što se desilo.

“U školi su ugrađene kamere, te će se sve preispitati, kako bi se utvrdilo šta se dešavalo”, rekao je Savić.