Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijedor – Banjaluka

U sudaru dva Golfa i motora jedna osoba izgubila život

sudar prijedor
FOTO: InfoPrijedor.ba
Detalj sa mjesta nesreće

Za vrijeme uviđaja saobraćaj na tom djelu magistralnog puta je bio potpuno obustavljen i odvijao se usporeno alternativnim putnim pravcima

Na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka u mjesto Gornji Orlovci sinoć oko 19.20 sati dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život.

– U sudaru je učestvovao golf za čijim upravljačem je bio M.K. iz Prijedora, i drugo vozilo Golf kojeg je vozio Prijedorčanin F.Ć., te motociklista D.R. na motociklu Honda, koji je smrtno stradao – potvrdili su iz Policijske uprave Prijedor.

Za vrijeme uviđaja saobraćaj na tom djelu magistralnog puta je bio potpuno obustavljen i odvijao se usporeno alternativnim putnim pravcima.

Istraga je u toku, nakon čega će biti poznato više detalja o nesreći.

Apel vozačima

Policijska uprava upozorava na povećano prisustvo motociklista u saobraćaju, vozača mopeda i biciklista i apeluje na ostale vozače da obrate pažnju na ovu veoma ranjivu kategoriju učesnika u saobraćaju. Takođe, poseban apel upućuju motociklistima i vozačima mopeda da se pridržavaju propisa, a posebno obaveze korištenja zaštitne kacige.