Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesreća kod Doboja

U sudaru dva automobila poginuo 27-godišnji pripadnik OSBiH, jedna osoba povrijeđena

nesreca doboj modrica
Foto: ATV

Nesreća se dogodila oko 16:55 sati, a do fatalnog sudara došlo je tokom preticanja, kada su se direktno sudarila dva automobila

Danas se na magistralnom putu M1-105, Doboj – Modriča, u mjestu Bukovac, dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo A.H. iz Modriče, potvrđeno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama, A.H., dvadesetsedmogodišnji pripadnik Oružanih snaga BiH, smrtno je stradao na licu mjesta, dok je povrijeđen N.Đ. (30) iz Doboja, javlja ATV.

Nesreća se dogodila oko 16:55 sati, a do fatalnog sudara došlo je tokom preticanja, kada su se direktno sudarila dva automobila.

A.H. je upravljao vozilom marke Fiat, dok je N.Đ. bio za volanom automobila marke BMW. Povrijeđeni vozač prevezen je u bolnicu “Sv. Apostol Luka” u Doboju, gdje se trenutno utvrđuje stepen njegovih povreda.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj obavljaju uviđaj na mjestu nesreće, a na terenu je prisutan i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji rukovodi istragom.

Ova tragedija još jednom ukazuje na važnost saobraćajne sigurnosti i opreza na putu, posebno u situacijama kada dolazi do preticanja.