Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

livno

Pritvoren zbog pokušaja ubistva sjekirom, povrijeđeni krvario u predjelu glave

policija livno
FOTO: Pixsell

Ozlijeđenom N. J. djelatnici hitne pomoći pružili su pomoć nakon čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, gdje mu su konstatirane teže tjelesne ozljede, te je upućen u SKB Mostar na daljnje liječenje

Šezdesetjednogodišnji I. R. iz Livna lišen je slobode i smješten u prostorije za zadržavanje PP Livno, te je nad njim zavedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Kako navode iz kantonalnog MUP-a, u utorak u prijepodnevnim satima djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je u mjestu Golinjevo pored Livna sjekirom napadnut 44-godisnji N. J. od strane osumnjičenog I. R.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Livno i hitne pomoći Doma zdravlja Livno, gdje su zatekli I. R. i ozlijeđenog N. J. koji je krvario u predjelu glave.

Obavljen uviđaj

Ozlijeđenom N. J. djelatnici hitne pomoći pružili su pomoć nakon čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, gdje mu su konstatirane teže tjelesne ozljede, te je upućen u SKB Mostar na daljnje liječenje.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, a o svemu je upoznat dežurni kantonalni tužitelj u Livnu.