Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjedniku Savjeta mjesne zajednice izgorio automobil

vatrogasci345

Škoda oktavija, vlasništvo Jovice Davidovića (45) iz Bijeljine, predsjednika Savjeta tamošnje mjesne zajednice Sokolski Dom, potpuno je izgorjela u noći između četvrtka i petka.

Uzrok požara nije poznat, a Davidović je kratko kazao da ne može davati opširniju izjavu, jer je na razgovoru u policiji.

“Policija radi uviđaj i još se ne zna šta je uzrok. Šteta je između 10.000 i 12.000 maraka”, rekao je Davidović za “Nezavisne”.

Iz Policijske uprave Bijeljina kazali su da im je 4. januara, oko 23.40, javljeno da je u Ulici Sofke Nikoli izbio požar na škoda oktaviji, te su tamo odmah izašli policajci, ali i vatrogasci, koji su požar lokalizovali.

“Uviđajem je utvrđeno da je škoda u potpunosti izgorjela, te da se od zapaljenog vozila požar proširio i zapalio dio krova na obliženjem objektu”, kazali su iz bijeljinske policije.

Davidović je, prisjetimo se, bio član Uprave bijeljinskog Fudbalskog kluba Radnik, a 2008. godine je objavljeno da su se, poslije verbalnog duela, potukali on i trener juniora. Deblji kraj u toj tuči, kako je tada objavljeno, izvukao je Davidović.

Teži incident spriječili su tada članovi Upravnog odbora, koji su razdvojili dvojicu sukobljenih muškaraca, a nakon smirivanja situacije Gradski stadion u Bijeljini su posjetili policijska patrola i tužilac.