Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Poznato ko je opljačkao načelnika policije, uhapšen je

FOTO: Screenshot

Šikman je prije nekoliko dana stavio na društvene mreže da mu je ukraden bicikl iz dvorišta

Poznati banjalučki lopov Zoran L. ponovo je uhapšen zbog sumnje da je počinio osam krađa na području Banjaluke.

Kako saznaje Srpskainfo Zoran L. je osumnjičen i da je ukrao bicikl od načelnika Uprave za policijsko obrazovanje Mile Šikmana.

U PU Banjaluka su rekli da se on sumnjiči da je 8. Oktobra iskoristio nepažnju oštećenog u Banjaluci i ukrao bicikl marke „kros“.

– Z.L. se sumnjiči da je na području Grada Banjaluka u vremenskom periodu od 12. septembra do 8. oktobra počinio sedam krivičnih djela „Krađa“ i jedno krivično djelo „Utaja“, kojom prilikom je iskorištavao nepažnju oštećenih i krao bicikla i mobilni telefon. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 3.700 KM – pojasnila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta, Z.L. će danas uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Podsjetimo Šikman je prije nekoliko dana stavio na društvene mreže da mu je ukraden bicikl iz dvorišta.

– Čuvajte imovinu. Sinoć je oko deset sati naveče provalnik ušao u moje dvorište i ukrao bicikl. Polako i bez žurbe, pušeći cigaretu. Ukrao je još nekoliko bicikala kod komšija, išao je redom. U pitanju je stari znanac, pa su bicikli već pronađeni i vraćeni – napisao je Šikman.