Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Teško ubistvo

Poznat identitet pripadnika MUP-a RS koji je uhapšen zbog svirepog ubistva

Policija-rs-uvidjaj

Obdukcijom je utvrđeno da ju je ubica zadavio, a leđa polio benzinom i zapalio da bi prikrio tragove

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uhapsili su lice čiji su inicijali G.J. iz Kozarske Dubice zbog postojanja osnova sumnje da je 2005. godine ubio sugrađanku Irenu Predojević.

Riječ je o policijskom službeniku prijedorske Policijske uprave koji se tereti za krivično djelo teško ubistvo na naročito svirep i podmukao način nad Irenom Predojević.

U toku je postupak suspenzije G.J, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Istraga o ubistvu Predojevićeve sprovodi se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će uhapšeni biti danas predat uz izjveštaj o počinjenom krivičnom djelu.

Policajca su uhapsili juče službenici Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa službenicima Policijske uprave Prijedor.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Goranu Jeličiću.

Irena Predojević /28/ ubijena je u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se nakon noćnog izlaska vraćala kući, a posljednji put je viđena na jednoj od raskrsnica i od tada joj se gubi svaki trag.

Porodica je ujutro prijavila nestanak, a tijelo je pronađeno na divljoj deponiji u selu Božići, u blizini kuće u kojoj je živjela sa roditeljima.

Obdukcijom je utvrđeno da ju je ubica zadavio, a leđa polio benzinom i zapalio da bi prikrio tragove.