Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kod bosanskog grahova

Nakon teškog sudara poginuli vozač i saputnik u “golfu II”

muphnk policija hnk
Foto: Fena/ Ilustracija

Od posljedica sudara preminuli su vozač golfa i njegov saputnik 53-godišnji M. J. iz Bosanskog Grahova, dok su vozač „transportera“ te njegov suvozač 29-godisnji A. S. iz Livna zadobili lakše tjelesne ozljede koje su im sanirane u Kantonalnoj bolnici u Livnu

U petak u 18.55 sati na saobraćajnici Livno – Bosansko Grahovo dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe izgubile život.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u mjestu Peulje na području Bosanskog Grahova, sudjelovali su 73-godišnji R. J. iz Banja Luke, upravljajući osobnim automobilom „golf II“, bh. registarskih oznaka, te 33-godišnji S. D. iz Livna, koji je upravljao teretnim vozilom „VW transporter“, također bh, registarskih oznaka, naveo je kantonalni MUP.

Preminuli vozać Golfa i njegov saputnik

Od posljedica sudara preminuli su vozač golfa i njegov saputnik 53-godišnji M. J. iz Bosanskog Grahova, dok su vozač „transportera“ te njegov suvozač 29-godisnji A. S. iz Livna zadobili lakše tjelesne ozljede koje su im sanirane u Kantonalnoj bolnici u Livnu.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su djelatnici MUP-a Kantona 10, dežurni doktor Doma zdravlja Drvar i dežurni kantonalni tužitelj, nakon čega su tijela smrtno stradalih osoba prevezena u KBC Banja Luka, gdje će se tokom dana obaviti obdukcija.