Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Granična policija uhapsila bjegunca iz zatvora i otkrila ilegalne imigrante

Сарајево – Гранична полиција БиХ

Službenici Granične policije BiH uhapsili su na graničnom prelazu Gradiška državljanina BiH i Hrvatske čiji su inicijali A.E. /54/ kojeg federalno Ministarstvo unutrašnjih poslova potražuje zbog bjekstva iz Kazneno-popravnog zavoda Busovača.

On je uhapšen u subotu, 2. septembra, prilikom ulaska u BiH, nakon čega je predat službenicima KPZ-a Busovača, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Granična policija je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo u petak, 1. septembra, uhapsila državljanina BiH čiji su inicijali D.A. /41/ na letu iz Ljubljane, jer je pasoškom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslove Republike Srpske zbog teške krađe i nanošenja tjelesnih povreda. On je predat službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo.

Službenici Jedinice granične policije Trebinje su juče na području Gacka otkrili trojicu stranaca koji su ilegalno prešli granicu BiH. Državljani Alžira i državljanin Maroka prekršajno su procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima.

Prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Velika Kladuša uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali G.B. /20/, a graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog teške krađe. On je predat pripadnicima Sudske policije Banja Luka.

Na graničnom prelazu Brod, prilikom ulaska u BiH, danas je uhapšen tridesetogodišnji državljanin BiH čiji su inicijali V.H. za kojeg je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela omogućavanje uživanja opojnih droga. On je predat službenicima Sudske policije Doboj.