Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Pao" diler

Državljanin BiH i Srbije uhapšen u Hrvatskoj: Policijski pas otkrio 5,5 kilograma kokaina

Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSELL
Ilustracija

Osumnjičeni je zaustavljen u petak u Čavlima, a sumnju da u svom vozilu neovlašteno posjeduje drogu potvrdio je i policijski pas za detekciju droga

Državljanin Bosne i Hercegovine i Srbije, star 49 godina, uhapšen je u Čavlima kod Rijeke sa više od pet i po kilograma kokaina, saopštila je danas policija Primorsko-goranske županije.

Kriminalističko istraživanje protiv osumnjičenog za krivično djelo proizvodnje i prodaje droge sprovela je Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u saradnji sa službenicima Stanice saobraćajne policije Rijeke.

Osumnjičeni je zaustavljen u petak u Čavlima, a sumnju da u svom vozilu neovlašteno posjeduje drogu potvrdio je i policijski pas za detekciju droga.

Pretresom vozila, sprovedenom po nalogu sudije za istrage Županijskog suda u Rijeci, u prtljažnom prostoru automobila je nađeno i oduzeto pet paketa sa ukupno 5,525 kilograma kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni drogu posjedovao radi daljnje prodaje, krivična prijava protiv njega podnesena je nadležnom državnom tužilaštvu, a predat je pritvorskom nadzorniku, saopštila je policija.