Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vik

U Sarajevu sutra 38 ulica bez vode

vodovod popravke
FOTO: ViK
Radovi i popravke na mreži izvode se svakodnevno

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopštili su iz KJKP Vodovod i Kanalizacija Sarajevo

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema 16. oktobra izvodit će se radovi na popravkama  u slijedećim ulicama: Adema Buće, Vladimira Preloga, Omera Kovača čikma, Bužimska, Dolačka, Otona Župančića, Sulje Jahića, Harisa Čampare, Muvedina Ramovića, Remzije Pehlivanovića, Esada Midžića, Bratunačka, Bratunačka čikma, Grada Bobovca, Kenana Brkanića, Igmanskih bataljona, Sabita Užičanina, Reisa ef. Hadžiomerovića, Ramiza Alića, Vogošćanskih odreda, Trebinjska, Reisa Fehima Spahe, Nahorevska, Igmanska, Tome Mendeša, Derviša Numića i Vrandučka. 

Zbog ispitivanja vodovodne mreže, u periodu od ponoći do 06:00h, doći će do prekida vodosnabdijevanja u dijelu ulice Ljubljanske, Radničke, Porodice Foht, Urijan Dedine, te u ulicama Trebevićka, Šaćira Sikirića, Travnička i Nevesinjska.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su i radovi u ulicama Valtera Perića, Omera Kovača i Maršala Tita. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopštili su iz KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo.