Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

entitetska skupština

Sutra redovna sjednica NSRS, Stevandić uputio u proceduru zakon o zastavi, grbu i himni

Foto: NSRS

Za dnevni red su predložena i dva zakona po hitnom postupku – Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o posebnom postupku eksproprijacije radi izgradnje aerodroma u Trebinju

Za sutrašnju 11. redovnu sjednicu Narodne skupštine RS predložene su 23 tačke dnevnog reda, među kojima je i Prijedlog zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne – prijedlog Nenada Stevandića, predsjednika NSRS.

Za dnevni red su predložena i dva zakona po hitnom postupku – Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o posebnom postupku eksproprijacije radi izgradnje aerodroma u Trebinju.

Predloženo je između ostalog nekoliko nacrta zakona, a među njima je i Nacrt izmjena i dopuna Zakona o stranim ulaganjima.

Takođe, na dnevnom redu predstojeće sjednice treba da se nađe i nekoliko izvještaja agencija koja za svoj rad odgovaraju NSRS.

Predložena je i Informacija o dugu RS sa stanjem na dan 31.12. 2024. godine, te Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja RS kod Evropske banke za obnovu i razvoj po Projektu “Pale centralno grijanje“.