Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SBB Tuzla: SDP otvorio više lažnih profila nego Jasmin Imamović radnih mjesta!

jasmin imamovic

“Nimalo iznenađeni lažnim i kriminalnim korištenjem imena Veterana Slobode kako bi u svom stilu još jednom „spinovao“ javnost i postigao političke ciljeve pa makar i izazivanjem nereda kada već nema ništa konkretno obećati, jasno nam je da odlazeći Gradonačelnik Jasmin Imamović zapravo od samog početka izborne kampanje koristi iste metode.

U organizaciji njegovih isprepadanih poslušnika otvorene su stotine lažnih profila sa samo jednim ciljem – još jedanput isprati pamet građanima Tuzle i uvjeriti ih da ne vide ono što odavno vide, a to je da Tuzla zaslužuje promjenu i to ovog puta vrlo konkretnu u liku i djelu mladog Tuzlaka, menadžera koji voli svoj Grad i želi mu pomoći!

Da sve bude još gnusnije nije trebalo mnogo vremena da mladi ljudi počnu pričati kako su prepoznali i kćerke i sinove podobnih kadrovnika koji na način lažnog komentarisanja po društenim mreža žele sačuvati ono što je oteto Tuzli i građanima Tuzle – njihove institucije koje je Bahrudin Bato Hadžiefendić odlučio konačno otključati i vratiti narodu poslije 2. oktobra!

Iako neki naglašavaju da se plaše nereda, Gradski odbor SBB-a Tuzla se ne brine da će doći do toga jer poznaje Tuzlake koji su se uvijek dostojanstveno ponašali prema svima i ne sumnjamo da će tako ostati i u budućnosti. Mi vjerujemo našim građanima.

Svjesni smo da su sada sve maske pale, ni provjerene metode „spinovanja“ ne pomažu. I kao što u debati reče i sama voditeljica – gotovo je gospodine Imamoviću! “, stoji u saopštenju iz Gradskog odbora SBB-a Tuzla.