Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Goražde

Policija traga za 24-godišnjim Denisom Mašićem, posljednji put viđen 9. septembra

denis masic
Foto: Fena

Prijavljen je nestanak osobe koja je 2000. godište, a odmah po zaprimljenoj prijavi upoznat je dežurni istražitelj Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a BPK Goražde

Goraždanska policija intenzivno traga za 24-godišnjim mladićem Denisom Mašićem iz Goražda čiji je nestanak u petak, 13. septembra, u popodnevnim satima prijavio njegov brat.

-Prijavljen je nestanak osobe koja je 2000. godište, a odmah po zaprimljenoj prijavi upoznat je dežurni istražitelj Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a BPK Goražde koja je poduzela operativne radnje i mjere iz svoje nadležnosti. Policija je na terenu i intenzivno se traga za nestalom osobom. Apelujemo na sve koji znaju nešto o ovom slučaju da se obrate Upravi policije ili pozovu 122 – izjavio je portparol Uprave policije MUP-a BPK Goražde Jasenko Hadžić.

Prema informacijama policije, Mašić se udaljio od kuće u nepoznatom pravcu u ponedjeljak 9. septembra, a prema nezvaničnim informacijama posljednji put je viđen na lijevoj obali Drine, uzvodno od naselja Mujković polje u Goraždu, gdje je pronađena i njegova torbica.