Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga nacija

BiH večeras protiv Mađarske kojima se Barbarez divi i vidi ih kao apsolutne favorite!?

Foto: NSBiH

Mađari su također doživjeli uvjerljiv poraz u prvom kolu od selekcije Njemačke (5:0) i pred domaćim navijačima večeras žele popraviti dojam

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Budimpešti igra meč drugog kola Lige nacija protiv selekcije Mađarske.

Podsjetimo, Zmajevi su u subotu poraženi od Nizozemske na gostovanju s visokih 5:2, ali tim Sergeja Barbareza večeras želi popraviti dojam.

-Mađarska je nastupila na posljednjem Evropskom prvenstvu i mene su oduševili trkačkim segmentom igre, kao i svojim pristupom. Imaju igrače u zaista vrhunskim klubovima i u svakom slučaju su favoriti protiv nas.

Oduševljen sam njihovom reprezentacijom, trenerom, pristupom, njihovim načinom igre i svime onim što su napravili posljednjih godina. Mislim da jedan loš rezultat neće uništiti sve ono dobro što su napravili do sada. Vidjet ćemo sutra šta će se desiti, rekao je Barbarez.

Mađari su također doživjeli uvjerljiv poraz u prvom kolu od selekcije Njemačke (5:0) i pred domaćim navijačima večeras žele popraviti dojam.

Meč između Mađarske i Bosne i Hercegovine igra se večeras od 20,45, a ekskluzivna prava za TV prijenos u BiH ima BHRT.