Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Irac ogorčen

Trump otkrio ko mu je omiljeni borac, McGregor ogorčen

khabib
FOTO: Screenshot
Detalja sa meča Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor

Odluka koja završava kampanju, napisao je Mcgregor

Irski borac Conor McGregor ostao je u šoku kada je bivši američki predsjednik Donald Trump, koji je inače veliki fan MMA, otkrio ko mu je najdraži borac.

Naime, Trump je za američke medije otkrio da mu je Khabib Nurmagomedov omiljeni borac, što je izazvalo ogorčenje kod McGregora, koji kako znamo, ima izuzetno “burnu” historiju s borcem iz Dagestana.

“Khabib ima 29 ili 28-0. Povukao se nakon što mu je otac umro, ali mislim da nikada nije izgubio rundu. Mislim da je odličan, imao sam ga priliku upoznati (na UFC 302 priredbi, op.a.) budući da ponekad ulazim u dvoranu s Danom Whiteom”, rekao je između ostalog Trump.

Trumpov odgovor nije se svidio McGregoru, koji je kako znamo poražen i to ubjedljivo od Khabiba 2018. godine.

“Odluka koja završava kampanju. Smrdljivi debeli planinski majmun iz planina Dagestana tvoj je omiljeni UFC (američka kompanija) borac? Wow. Dno dna”, napisao je McGregor u svojoj objavi na X-u, dok je u drugoj, među ostalim, dodao:

“Mislio sam da ima mentalitet ‘USA only‘, to je ono što bih lično volio vidjeti od svog predsjednika. Odabrati penzionisanog borca iz Dagestana u Rusiji koji ima samo tri ‘main eventa‘ uz svoje ime je zapanjujuće. Prešao je preko svih američkih boraca koji su ga podržali i to je šokantna odluka. Uhvaćen je na licu mjesto, a to neće proći nezapaženo. Ova predsjednička utrka trenutno je vrlo tijesna, a nakon ovog je postala još tjesnija”.