Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

veliko priznanje

Trenerica Klaudia Marić primljena u Kuću slavnih za taekwondo

klaudia maric
Klaudia Marić

Klaudia Marić se godinama natjecala u taekwondo-u te je osvojila medalju na svakom natjecanju na kojem je nastupila

Trenerica Klaudia Marić, koja vodi mostarski Taekwondo klub Cro Star, u petak je na svečanoj ceremnoji održanoj u Münchenu primljena u taekwando Kuću slavnih.

Upornim radom, odricanjem i maksimalnim zalaganjem postigla je uspjehe kao natjecatelj i kao trener što joj je otvorilo put za ulazak u Kuću slavnih (Taekwondo Hall of Fame). Kad se uzme sve navedeno u obzir i ovaj prijem u Kuću slavnih, može se reći da je trenerica Klaudia Marić ispisala dio istorije taekwondo-a i općenito sporta u gradu Mostaru i u BiH, saopćeno je iz Taekwondo kluba Cro Star Mostar.

Taekwondo klub Cro Star je prvi taekwondo klub u gradu Mostaru. Međunarodni taekwondo turnir Mostar Open, koji je trenerica Klaudia Marić organizirala punih 10 godina, prvi je taekwondo turnir u Mostaru, a svojedobno je bio i najveći taekwondo turnir u BiH, a klub Cro Star ove godine obilježava 22 godine svog postojanja.

“Klaudia Marić se godinama natjecala u taekwondo-u te je osvojila medalju na svakom natjecanju na kojem je nastupila. Od trenutka kad je trenerica Klaudia započela svoj put s taekwondo-om stalno je radila na promoviranju taekwondo-a i kao borilačke vještine i kao olimpijskog takmičarskog sporta”, poručili su.

Nakon svečanog dijela uslijedila je večera koja je bila odlična prilika za upoznavanje s drugim nagrađenima, ali i ostalim prisutnim. Trenerica Klaudia Marić je ovom prilikom razmijenila iskustva s drugim trenerima, a uplanirana je i saradnja.

“Može se reći da ova dodjela nagrada Taekwondo Hall of Fame u Minhenu nije bila samo priznanje najboljima, već je i slavlje taekwondoa kao sporta koji povezuje ljude iz različitih krajeva svijeta, različitih kultura i tradicija. Ovaj događaj je još jednom pokazao da taekwondo nije samo sport, već i način života, filozofija i sredstvo za povezivanje i razumijevanje među ljudima”, zaključili su.