Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predsjednik nsrs-a

Stevandić se “pohvalio”: Moji sinovi su odbili BiH, mogu igrati samo za Srbiju

Foto: Screenshot/Twitter

Tokom svojih šest evropskih nastupa Stevandić nije upisao niti jednu pobjedu. U posljednjoj evropskoj utakmici VK Banja Luka poražen je od Lillea rezultatom 2:41

Predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić na društvenim mrežama javno se pohvalio kako su njegova djeca odbila da nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Srđan Stevandić se bavi vaterpolom, a prema današnjoj objavi njegovog oca, odbio je nastupati za reprezentaciju BiH.

Kako je poručio Stevandić, njegov sin Srđan odbio je da igra za reprezentaciju BiH te je, navodno, odbio i kapitensku traku.

Također, poručio je da istim putem idu brat Danilo i sestra Ana. Nenad je poručio da je to “pitanje karaktera i vaspitanja”.

“Srđan Stevandić sa 16 i 23 godine. Odbio da igra (i kapitensku traku) za reprezentaciju BiH. U 10 najboljih sportista RS. Brat Danilo i sestra Ana slično… Pitanje karaktera i vaspitanja. Braća Stevandići mogu igrati samo za Srbiju ili nikog”, objavio je Stevandić priloživši videosnimak.

Srđan Stevandić je član VK Banja Luka, a za ovaj tim nastupao je u šest evropskih mečeva u kojima nije ostvaren niti jedan trijumf.

Tokom svojih šest evropskih nastupa Stevandić nije upisao niti jednu pobjedu. U posljednjoj evropskoj utakmici VK Banja Luka poražen je od Lillea rezultatom 2:41.