Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

odlazak legende

Objavljen posljednji snimak Zlatana Saračevića (VIDEO)

ssa

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja

Šokantne vijesti pogodile su region u nedjelju navečer nakon što je u 59. godini iznenada preminula rukometna legenda Zlatko Saračević. Proslavljeni je rukometaš preminuo u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

– Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka koji je puno napravio za hrvatski rukomet, a posebno po velikom tragu koji je ostavio u rukometnom klubu Podravka, poručili su iz RK Podravka Vegete, posljednjeg kluba koji je vodio.

Upravo u utakmici protiv Lokomotive Saračević se nekoliko sekundi prije kraja okrenuo prema klupi kako bi čestitao svojim igračicama i svom štabu. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka trener nije mogao sakriti oduševljenje a igračice Podravke potrčale su jedna drugoj u zagrljaj, prenose Sportske novosti.

Kraj utakmice i emotivan trenutak pogledajte na 1:30:00.