Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Iz novina saznala da ju je teniser ostavio (FOTO)

blake1

Bernard Tomić, 25-godišnji australijski teniser porijeklom sa Balkana (naime, njegov otac Ivica je iz Hrvatske, a majka Adisa rođena je u BiH), redovno puni novinarske članke u Australiji, ali ne toliko zbog sportskih uspjeha, već zbog nebuloznih izjava i bizarnih istupa u javnosti.

Nakon što je poslije samo tri dana dobrovoljno izqšao iz rijaliti šoua “I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here!”, koji se snimao u afričkoj džungli, australijski mediji prenijeli su vijest kako je “umišljeni i bahati” Bernard, kako su ga prozvali, djevojku Emmu Blake-Hahnel (21), s kojom je bio nešto manje od dvije godine, ostavio, a da joj to nije ni rekao!

Naime, atraktivna manekenka iz Melburna za prekid je saznala upravo iz novina.

“Bio sam s njom oko godinu i po, ali više nisam. Sad sam opet solo”, izjavio je Tomić, a Emma je za “Woman's Day” rekla da je poprilično zbunjena, prenijeli su hrvatski mediji.

“Prilično sam zbunjena… Nisam imala pojma da Bernard i ja više nismo zajedno… Ni u jednom trenutku nije se činilo da nam je veza u krizi. Nažalost, ne mogu doći do njega pa ni sad ne znam što se zaista desilo”, rekla je šokirana Blake-Hahnel.