Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dionica duga 10 km

Emil Drmić pobjednik utrke “Duvanjski pingvin” u Tomislavgradu

duvnop

Organizator utrke bio je Atletski klub Puls iz Tomislavgrada, a ona je održana na dionici dugoj deset kilometara, od čega je sedam kilometara šumskih staza i makadama te tri kilometra asfaltiranog puta

Emil Drmić iz Atletskog kluba Puls Tomislavgrad pobjednik je humanitarne utrke “Duvanjski pingvin“, koja je u subotu održana u Tomislavgradu.

Drugo mjesto izborio je Mostarac Ivan Leženić iz Trail sekcije HPD Prenj 1933, dok su treće mjesto podijelili Mate Ćurić iz AK Puls Tomislavgrad i Andrija Savić iz Okit/Fortuna – Pirovac.

Organizator utrke bio je Atletski klub Puls iz Tomislavgrada, a ona je održana na dionici dugoj deset kilometara, od čega je sedam kilometara šumskih staza i makadama te tri kilometra asfaltiranog puta.

Prijavljeno je bilo oko 60 trkača iz BiH, Hrvatske, Norveške i Švicarske, startninu za utrku u iznosu od 15 maraka uplatilo je njih 50, dok se natjecalo 45 trkača.

Od devet žena koliko je sudjelovalo na utrci, prva je ciljnu ravninu prošla Ivana Vrvilo, članica PD Imber iz Omiša, a najmlađe sudionice utrke bile su sedmogodišnjakinje Maša Klarić iz Vodica (RH) i Diana Jones iz Norveške.

Inače, sav prihod od kotizacije doniran je u humanitarne svrhe za Duhovno humanitarnu udrugu “Kap ljubavi”, koja skrbi o 300 siromašnih pojedinaca i obitelji.