Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Zvonimir Kožulj nakon osam godina ponovno na Pecari

zvonimir kozulj
FOTO: Fena

Posljednji angažman prije povratka u Široki Brijeg imao je u rumunjskom prvoligašu CS Universitatea Craiova

Zvonimir Kožulj (30) novo je pojačanje Širokog Brijega, potvrdio je u srijedu klub s Pecare. Kožulj je potpisao ugovor do 2026. godine.

Popularni Zolja iz Bijelog Polja, poznat po svome silovitom udarcu, na Pecaru se vraća nakon osam godina.

“Ponovno će nositi dres NK Široki Brijeg u kojem je započeo svoju seniorsku karijeru i vrlo brzo se prometnuo u ponajboljeg igrača Plavo-bijelih, što mu je u konačnici u ljeto 2016. donijelo transfer u redove HNK Hajduk Split”, navodi NK Široki Brijeg.

“Mogu reći kako sam sretan i pun motiva. NK Široki Brijeg je klub u kojem sam se prvi put u životu zaista osjetio kao nogometaš. To se ne zaboravlja. Iskreno, jedva čekam upoznati suigrače i krenuti s radom”, kazao je Kožulj po povratku na Pecaru.

Posljednji angažman prije povratka u Široki Brijeg imao je u rumunjskom prvoligašu CS Universitatea Craiova.

Ranije je nastupao za HŠK Zrinjski Mostar, poljske klubove Pogoń Szczecin, Bruk-Bet Termalica Nieciecza i Sandecja Nowy Sącz, te turske klubove Gaziantep FK i Eyüpspor.

“Vjerujem kako ćemo zajedno sa šefom Tonijem Karačićem i njegovim stručnim stožerom stvoriti jednu dobru zajednicu i na taj način pokušati vratiti klub na mjesto gdje objektivno i pripada kada pričamo o bh. nogometu. Na Pecari se uvijek igrao dopadljiv nogomet, ako uspijemo u tome vjerujem kako ni rezultati neće izostati”, poručio je Kožulj.