Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Haotičan derbi

Žestok obračun Viniciusa i kapitena Atletica: “Ti nemaš ništa, ja imam dvije Lige prvaka”

Foto: Screenshot

“Ti si izgubio dva finala Lige prvaka, a ja sam u oba pobijedio. Ti gubiš jer si loš, a ja pobjeđujem. Zato i igram u Realu!” rekao je Vinicius te ponosno pokazao amblem osvajača Lige prvaka na dresu

Žestoko je bilo tokom vikenda na madridskom derbiju. Naime, Atletico i Real su podijelili bodove u haotičnoj atmosferi, kako na tribinama, tako i na terenu.

Na terenu je naima, kao i obično glavnu riječ imao Brazilac Vinicius, koji je osim svojih fudbalskih vještina, gnjev navijača Atletica navukao i ponašanjem.

Tako je imao i duel s kapitenom Atletica, Kokeom, a mediji u Španiji su otkrili šta je Vinicius dobacio igraču Atletica.

Naime, sve je počelo kada se zvijezda žalila na povredu, Koke mu je prišao i vjerovatno nešto rekao, da bi Vinicius naglo skočio.

“Ti nemaš ništa, ništa, a ja imam dvije Lige prvaka“, vikao je Vinicius te pokazivao Kokeu dva prsta. Brazilac je zatim nastavio: “Da, dvije, a ti nijednu” Koke mu je na to ironično pljeskao, a Vinicius je nastavio.

“Ti si izgubio dva finala Lige prvaka, a ja sam u oba pobijedio. Ti gubiš jer si loš, a ja pobjeđujem. Zato i igram u Realu!” rekao je Vinicius te ponosno pokazao amblem osvajača Lige prvaka na dresu. Kako bi smirili ljutog Brazilca intervenisali su Modrić i Bellingham, objašnjava Marca.