Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zakarić: Nadam se da ću dobiti šansu u narednim mečevima reprezentacije

goran-zakaric-partizan-1-1

Fudbaler Partizana Goran Zakarić istakao je nakon pobjede Partizana nad Voždovcem rezultatom 4:0 u petak da su crno-bijeli konačno ušli u pravi ritam, prenio je Sportski žurnal. Zakarić je bio jedan od junaka ubedljivog trijumfa nad pošto je bio strijelac dva efektna gola, ali bosanskohercegovački fudbaler ipak ističe da najvažnije da je pobjeda ostvarena.

– Najvažnije da smo ostvarili pobjedu i da sa osmijehom dočekujemo reprezentativnu pauzu, kazao je Zakarić.

Krilni fudbaler je istakao da on samo ispunjava ono što se od njega očekuje.

– Od nas ofanzivnih igrača očekuje se da dajemo golove i asistiramo. Naravno da mi je drago što sam dva puta zatresao mrežu, najbitnije – prikazali smo dobro izdanje, dali sve od sebe, kad smo kvalitetni u svim segmentima igre – rezultat ne može da izostane, dodao je.

Partizan igra u dobroj formi u posljednje vreme, a veliki vjetar u leđa timu Zorana Mirkovića bila je dobra partija protiv Zvezde u 158. vječitom derbiju.

– Od duela sa Crvenom zvezdom ušli smo u pravi ritam, vjerujte, svima nam odgovara: igračima, treneru, publici koja nas prati i bodri. U vječitom derbiju i protiv Radničkog u Nišu, baš kao i protiv Zmajeva, pokazali smo bolje lice u odnosu na početak sezone i vjerujem da ćemo tako i da nastavimo. Samo da se zdravi svi vratimo s reprezentativne pauze, rekao je Zakarić.

Zakarić se nalazi na spisku selektora BiH Roberta Prosinečkog, a mogao bi i da očekuje dobru minutažu u predstojećim duelima zbog forme u kojoj se nalazi. Fudbaler Partizana nada se da će Prosinečki biti zadovoljan s tom činjenicom.

– Nadam se da hoće, očekuju nas dvije utakmice – prijateljska protiv Turske i u Ligi nacija sa Sjevernom Irskom. Na raspolaganju sam selektoru, nadam se da ću da dobijem šansu i dobro odigram – istakao je Zakarić.