Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Proširile se snimke

Užas: Poznati fudbaler tukao djevojku u liftu, morali ga fizički odvajati

Foto: Screenshot

Cuevas je u Evropi nastupao za Rayo Vallecano, Krasnodar i Malatyaspor, ali nikada i u ligama petice. Ipak, godinama je jedan od nosilaca reprezentacije Perua.

Poznati peruanski fudbaler Crisitijan Cuevu snimljen je na sigurnosnim kamerama kako tuče djevojku u liftu, a vrlo brzo taj se snimak proširio društvenim mrežama i šokirao javnost.

Naime, Cuevu ima više od 100 nastupa za selekciju Perua, a na pomenutom snimku se može vidjeti kako tuče djevojku, i nije namjeravao da prestane sve dok jedan gospodin nije prišao i odvojio ga iz nje. Nakon toga je izjurio kroz vrata. Uspio je ovaj gospodin da spasi devojku težih posljedica.

Pamela Lopez, povrijeđena djevojka, oglasila se nakon toga i otkrila šokantnu istinu.

„On i ja smo bili u vezi 13 godina i svih tih 13 godina trpjela sam nasilje. Ponekad su tom zlostavljanju prisustvovala i naša djeca, što me posebno boli“, poručila je Lopez.

Snimak je ubrzo postao viralan, pa se očekuje reakcija organa reda. Cuevas je u Evropi nastupao za Rayo Vallecano, Krasnodar i Malatyaspor, ali nikada i u ligama petice. Ipak, godinama je jedan od nosilaca reprezentacije Perua.