Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Manchester United

Uprava Solskjaeru neće dovesti nijednog igrača, poznato i zašto

solskjaer

Uprava je objavila kako im se ne isplati davati Solskjaeru transfer budžet jer žele dovesti novog trenera na kraju sezone

Što se Manchester Uniteda tiče, zimski prelazni rok u januaru ne mora se ni otvarati, jer kako pišu otočki mediji, Solskjaeru uprava neće dozvoliti da dovede niti jednog igrača za nastavak sezone.

Navodno, za to je djelimično odgovoran bivši trener Jose Mourinho, i “haos” koji je on napravio u klubu. Special One je tokom boravka na klupi Uniteda imao svoje planove i ideje s kojima se uprava često nije slagala, pa je dolazilo do konflikta na toj relaciji.

Uprava je objavila kako im se ne isplati davati Solskjaeru transfer budžet jer žele dovesti novog trenera na kraju sezone.

Jedan od najvećih favorita za preuzimanje klupe Crvenih đavola na kraju sezone je aktuelni trener Tottenhama Mauricio Pochettino, a za njegove usluge će morati platiti 40 miliona funti.

Međutim, za njega je zainteresovan i Real Madrid.

Solskjaer je početak manchesterske avanture počeo na najbolji mogući način, gaženjem Cardiffa 5:1 u gostima, a u idućem meču već u srijedu u 16:00 sati na Boxing day ga čeka još jedan fenjeraš – Huddersfield.

Ako je suditi po prošlom meču, mladi napadači Uniteda Martial, Lingard i Rashford su se raspucali, pa bi KVOTA 2.50 koju MOZZART nudi na 4 i više golova vrlo lako mogla proći.

Takođe, United je u prošlom meču krenuo jako od samog starta, pa MOZZART KVOTA 2.40 na 2 ili više golova u prvom poluvremenu izgleda jednako primamljivo.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!