Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mario Ivanković

Trener Zrinjskog: Primili smo gol iz izmišljenog faula

IMG-537132eddc8d0b8dbabf442784053048-V (1)

Ivanković je na Grbavicu došao bez Ivana Brkića, Rijada Sadikua, Luisa Ibaneza, Zarije Lambulića, Dinka Trebotića i Nemanje Bilbije, čiji se izostanak, prema njegovim riječima, najviše osjetio

Željezničar je savladao Zrinjski na Grbavici u zaostaloj utakmici šestog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine (1:0), a Mario Ivanković, koji umjesto Mladena Žižovića vodi ekipu, smatra da je njegova ekipa primila gol iz faula koji nije trebao biti dosuđen.

Ivanković je na Grbavicu došao bez Ivana Brkića, Rijada Sadikua, Luisa Ibaneza, Zarije Lambulića, Dinka Trebotića i Nemanje Bilbije, čiji se izostanak, prema njegovim riječima, najviše osjetio.

“Ne možemo ništa prigovoriti igračima. Najviše se osjetio izostanak Bilbije. Falilo nam je realizacije. Cijelu sedmicu smo upozoravali na prekide. Vježbali smo da se odbranimo. Moram reći da smo primili gol iz izmišljenog faula”, rekao je Ivanković, dodavši:

“Na nama je da se saberemo. Željezničar je bio spretniji i sretniji. Moramo se skupiti i da u derbiju protiv Veleža konačno pokažemo svoje pravo lice”.