Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija u Moskvi

Tragali za njim danima: Fudbaler Lokomotiva pronađen mrtav na ulici

lokomotiv

Za tragično nastradalim mladićem se tragalo zadnja tri dana, pošto je posljednji kontakt sa najbližima imao 30. novembra

Mladi fudbaler Aleksej Lomakin (18) pronađen je mrtav na ulici.

Lokomotiv iz Moskve, njegov klub, je potvrdio užasnu tragediju nakon što se najprije nagađalo u medijima o njegovoj smrti s obzirom da se za njim tragalo izvijesno vrijeme.

– Lokomotiv je šokiran ovom tragedijom i saosjećamo se sa porodicom i prijateljima preminulog Lomakina – navodi se u saopštenju kluba.

Za tragično nastradalim mladićem se tragalo zadnja tri dana, pošto je posljednji kontakt sa najbližima imao 30. novembra kada je razgovarao sa ocem i rekao mu da ide u klupski trening centar i da će tamo prenoćiti.

Od tada mu se gubi svaki trag, postao je nedostupan na telefon i signal se pojavio tek 2. decembra, ali se niko nije javljao na njega. Tek kasnije je njegov telefon pronađen u taksiju, a taksista je ispričao da je Aleksej bio sa prijateljem Ivanom i da su zaboravili svoje stvari u automobilu.

Majka nastradalog je uspjela da pronađe tog Ivana koji joj je ispričao da su toliko bili pijani da se ne sjeća šta su radili, niti gdje su bili. Ubrzo je stigla vijest da je beživotno tijelo Alekseja Lomakina pronađeno na ulici.

Za sada je sve pod velom misterije, jer se ne zna da li je možda ubijen ili je umro na neki drugi način. Policija vodi istragu.