Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spalletti: Razočaran sam onim što sam vidio u svlačionici nakon utakmice

dzeko

“Moramo se suočiti s realnošću – izgubili smo dva puta s po 2:0. Real Madrid se pošteno plasirao u četvrtfinale. Ne možemo se nakon svake utakmice hvatati za slamke, činjenica je da smo izgubili,” rekao je nakon poraza od reala trener Rome Luciano Spalletti.

“Ne znam što smo više mogli napraviti. Ako želimo dublje zalaziti – onda da, igrali smo dobro i zaslužili komplimente, ali realnost je da moramo porasti po pitanju mentaliteta i odlučnosti. Još uvijek smo u nekim stvarima slabi. Slabi smo, s prvim znacima slabosti više nismo ekipa kakva trebamo biti. Ne radi se o tome da je Real Madrid u odličnoj formi, jer oni u ovom trenutku nisu nepobjedivi.”

spaletti

“Kad uđem u svlačionicu nakon posljednjeg zvižduka i vidim igrače zadovoljne, jer će ih hvaliti zbog dobre igre, to mi stvara nezadovoljstvo i bol s kojom se ne mogu pomiriti. Nakon poraza od 2: 0 u svlačionici treba vladati ljutnja, igrači trebaju shvatiti kakve su sve šanse prokockali u ove dvije utakmice,” završio je Spalletti.

“Bilo je teško, ali smo napokon prošli dalje bez primljenog gola. Oni imaju jako dobre i brze igrače, ali naš je cilj ostvaren i sada mislimo o sljedećoj utakmici,” rekao je nakon pobjede Zinedine Zidane.

“Važno je kada su navijači uz ekipi. Uvijek žele više od igrača i igrači uvijek nastoje napraviti što više. Sretan sam zbog Jamesovog pogotka jer je trenirao jako dobro i takvom su igraču golovi jako bitni. Ronaldo? Svaki put kada je na terenu želi se pokazati, želi zabiti… Sada je to napokon i napravio.”