Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novi igrač Genoe

Službeno je: Mario Balotelli se vratio u Seriju A

Foto: X

U Seriji A je već igrao za Inter, Milan, Bresciju i Monzu, a u 141 nastup u Seriji A zabio je 52 gola. Igrao je i za Manchester City, Liverpool, Nicu, Marseille i Sion

“Zločesti dečko italijanskog nogometa”, Mario Balotelli (34) i službeno je novi član Genoe, objavio je talijanski prvoligaš na svojim stranicama.

Balotelli dolazi u Genou kao slobodan igrač nakon što mu je u junu istekao ugovor s turskom Adanom.

Njegovu dosadašnju karijeru obilježili su sjajni golovi, ali mnogobrojni skandali i incidenti zbog čega je stalno plesao između nadimaka “Super Mario” i “Zločesti dečko talijanskog nogometa”.

U Seriji A je već igrao za Inter, Milan, Bresciju i Monzu, a u 141 nastup u Seriji A zabio je 52 gola. Igrao je i za Manchester City, Liverpool, Nicu, Marseille i Sion.

Balotelli je u karijeri osvojio devet trofeja, a za talijansku reprezentaciju je postigao 14 golova u 26 nastupa. Bio je dio momčadi koja je izgubila finale EUEO-a 2012. od Španije, a sudjelovao je i na Svjetskom prvenstvu 2014.

-Nakon karijere često ometane lošom disciplinom i naslovima u tabloidima, ovo bi mogla biti Balotellijeva posljednja prilika da pokaže da još uvijek ima sve što je potrebno za vrhunsku nogometnu razinu, navode talijanski mediji.

Genoa se trenutno nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa šest bodova, dva manje od zone spasa.