Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slišković otkrio: Nedavno sam odbio ponudu iz HNL-a, u Zrinjskom je bolje

baka sliskovic333

U Mostaru je proteklog vikenda snimljen materijal za dokumentarni film, a tom su prilikom pred kamere stali nekad saigrači Ivan Gudelj i Blaž Slišković. Usput je kraći razgovor s Bakom napravio novinar portala Dalmatinskiportal.hr.

Upitan da prokomentariše “aktualnu situaciju u BiH“, što se odnosilo na zategnutije odnose između Bošnjaka i Hrvata u BiH nakon presude haškoj šestorici, Slišković je očekivano bio izvan politike i velik kao i uvijek.

– Ne vodim puno računa o tome, koncentrisan sam na posao koji radim. Sad kad su igrali Kup Široki i Željo donesena je odluka da gostujući navijači ne dolaze. Ne želim nerede nigdje. Ogorčenosti ima, svako ima svoje razloge, ali ja u svom klubu imam Bošnjaka, Srba i Hrvata i svi se ponašaju kao i prije novonastalih okolnosti, kazao je Slišković.

Otkrio je i da je nedavno odbio ponudu iz HNL-a.

– Bio sam jedan od kandidata za Slaven Belupo. Zvali su me i ponudili posao, ali nisam bio zainteresovan jer sam imao posao u Zrinjskom kojega, po vlastitom mišljenju, kvalitetno radim. Želim zahvaliti ljudima iz Koprivnice, poštujem Belupo, ali HNL me trenutno ne interesuje, više bih volio pronaći neki posao u inostranstvu, dodao je Slišković.