Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

debakl na euru

Prvo presica, pa Đoković: U Srbiji tvrde da je Piksi na Euru bio pijan

Foto: Screenshot/X

Za alkoholiziranost ga terete u meču zadnjeg kola, u kojem Srbija nije uspjela pobijediti (0:0) te je ispala s Eura kao posljednja u grupi u kojoj su bile još Engleska i Slovenija.

Dragan Stojković Piksi bio je omiljen kao igrač, ali kao selektor Srbije omražen je među tamošnjim ljubiteljima nogometa.

Prvo su mu zamjerali loše rezultate, a u zadnje vrijeme i to što, kako tvrde, pijan vodi reprezentaciju.

Prvo su ga za to optužili nakon što se u dosta čudnom stanju pojavio na konferenciji za medije prije odlučujuće utakmice skupine Eura protiv Danske. Sporno je bilo Piksijevo držanje, kao i kompletno ponašanje.

Za alkoholiziranost ga terete i u meču zadnjeg kola, u kojem Srbija nije uspjela pobijediti (0:0) te je ispala s Eura kao posljednja u grupi u kojoj su bile još Engleska i Slovenija.

Nogometni savez Srbije objavio je da je reprezentaciju u odlučujućoj utakmici u Minhen došao podržati Novak Đoković. Najbolji teniser svih vremena je za tu priliku doletio iz Londona, samo kako bi pogledao Srbiju i onda se vratio u Englesku pripremati za Wimbledon.

Đoković se prije utakmice spustio do klupe Srbije, a tamo ga je zaskočio veseli Piksi.

Navijači Srbije ispod videa koji je objavio Fudbalski savez Srbije tvrde da je Piksi očito bio pod uticajem alkohola, ili nekih drugih supstanci.