Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

transferi

Perez pravi transfer decenije, za tinejdžera će platiti 150 miliona eura?

perez real

Imajući u vidu da su jednog Dembelea prodali za više od 100 miliona eura, mnogi vjeruju da ovaj momak može “otići” i za 150 miliona

Imajući u vidu da ima samo 18 godina, nije teško zaključiti da bi uskoro mogao da završi u nekom od najboljih timova svijeta. Real Madrid je svakako jedan od njih, apsolutni je vladar planete i želi po svaku cijenu da dobije ovog krilnog igrača.

Mladi Jadon Sancho je neko ko se ove sezone pojavio u evropskom fudbalu i totalno je zaludio ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Momak koji je stigao u Borussiju Dortmund iz Manchester Cityja pokrenuo je popularne Milionere, i jedan je od glavnih razloga zašto se Borussija nalazi na prvom mjestu Bundeslige.

Sancho se nalazi na samom vrhu liste želja Florentina Pereza. Prema pisanju španskih medija predsjednik Reala, krenuo je po mladog Engleza.

Dortmund ima ugovor sa Sanchom sve do 2022. godine. Imajući u vidu da su jednog Dembelea prodali za više od 100 miliona eura, mnogi vjeruju da ovaj momak može “otići” i za 150 miliona.


Manchester City je, sada to mnogi tvrde, napravio veliku grešku što je Sancha pustio da ode. Građani polako gube trku s Liverpoolom. Izgubili su ovog vikenda protiv Crystal Palacea i sada Redsi imaju već četiri boda viška. U posljednjem kolu prvog dijela sezone City u srijedu ide u goste Leicesteru. Kladionice ih i dalje drže za favorita u svakom meču, no KVOTA u gostima polako ali sigurno raste iz kola u kolo.

Cityjeva odbrana redovno kapitulira u zadnjim utakmicama, a MOZZART je ponudio ponudio KVOTU 1.53 da će im i Leicester zabiti gol.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA na duela Leicester City – Manchester City.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!