Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NK Jedinstvo ima novi stručni štab: Adžem preuzima ulogu trenera i sportskog direktora

nk jedinstvo admir adzem
Foto: Fena

Njegov posljednji angažman bio je u ekipi GOŠK-a, s kojom je protekle sezone završio na devetom mjestu u Premijer ligi BiH

Uprava Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać donijela je odluku o imenovanju novog Stručnog štaba, na čije čelo je imenovan Admir Adžem, koji će istovremeno preuzeti funkciju i sportskog direktora kluba.

Adžem dolazi u Jedinstvo s bogatim iskustvom iz domaćeg nogometa. Njegov posljednji angažman bio je u ekipi GOŠK-a, s kojom je protekle sezone završio na devetom mjestu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Poznat po svojoj posvećenosti i taktičkoj sposobnosti, očekuje se da će donijeti novu energiju i smjer u igri Jedinstva.

Uz Adžema, u stručni štab ulazi i Ervin Smajlagić, bivši igrač i trener Jedinstva, koji će obavljati funkciju prvog pomoćnika. Smajlagić je dobro poznato ime u Bihaću i uživa veliko poštovanje među navijačima, što dodatno jača entuzijazam oko novog tima. Trener golmana ostaje Amir Doksanaltić, koji je već dokazao svoju stručnost u radu s golmanima kluba.

Iz Uprave kluba su najavili da će stručni štab u narednom periodu biti proširen s još nekoliko članova, kako bi se osigurala što kvalitetnija podrška timu u predstojećim izazovima.

-Novim članovima stručnog štaba želimo sreću u budućem radu – poručili su iz Uprave Jedinstva, naglašavajući važnost jedinstva i zajedničkog rada u postizanju ciljeva kluba.