Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

silan respekt

Mbappe: Ne bih nikad tražio desetku u Realu, to je Modrićev broj

mbappe real
FOTO: Pedro Castillo / realmadrid.com
Mbappe se kao slobodan igrač priključio se Real Madridu

Kako javlja Fabrizio Romano, Francuz nije ni tražio desetku jer ima veliko poštovanje za Luku Modrića, koji već godinama nosi taj broj u Realu

Francuski napadač Kylian Mbappe (25) predstavljen je u utorak u Madridu. Imao je opciju produženja ugovora s PSG-om, no odlučio je da ju neće iskoristiti te je potpisao petogodišnji ugovor s Realom. Stiže nakon što je s Francuskom dogurao do polufinala Evropskog prvenstva i pritom slomio nos.

No, ta ozljeda Mbappea neće spriječiti u igranju za Real, koji je opet formirao ekipu punu zvijezda. Bivši napadač PSG-a i Monaca uzeo je dres s brojem 9, a ne s brojem 10, koji je nosio u svojim bivšim klubovima te reprezentaciji.

Kako javlja Fabrizio Romano, Francuz nije ni tražio desetku jer ima veliko poštovanje za Luku Modrića, koji već godinama nosi taj broj u Realu.

Iskazao poštovanje prema Modriću

“Nikad nisam rekao da bih htio nositi broj deset, nisam to tražio. To je broj Luke Modrića. Počašćen sam jer igram s njim. On je prvak, Zlatna lopta i jako ga poštujem”, rekao je Mbappe na predstavljanju.

Kapiten hrvatske reprezentacije Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Realom. Trebao bi biti jednogodišnji, a plaća znatno manja nego prethodnih sezona. Prošli mu je ugovor istekao 30. juna.

Modrić je na pripremama s Realom, a njegov dres se prodaje u Realovim trgovinama, tako da je izvjesno da je samo pitanje dana kad će potpisati novi ugovor.