Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Krunić: U ekipu “ušao” stomačni virus, neki su u veoma teškom stanju

PXL_180220_28028051 (1)
FOTO: Dejan Rakita/PIXSELL

Leotar nakon prvih pet kola na svom kontu ima četiri boda i na devetoj je poziciji na tabeli

Ekipa Leotara za vikend u 6. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje Posušje, a biće to duel povratnika u elitni rang bh. fudbala.

Tim povodom je u Trebinju danas održana konferencija za medije, na kojoj je trener Leotara Branislav Krunić najavio ovaj meč.

“Očekuje nas utakmica sa protivnikom koji je po kvalitetu i poziciji na tabeli na istom nivou kao i mi. Posušje je jedan od naših direktnih konkurenata u borbi za opstanak i imperativ pobjede se sam po sebi nameće, ali su ista očekivanja i naših navijača i svih ljudi iz okruženja, tako da nastojimo da sačuvamo “hladnu glavu” i spremimo se za ovu utakmicu najbolje što možemo”, rekao je Krunić.

Leotar nakon prvih pet kola na svom kontu ima četiri boda i na devetoj je poziciji na tabeli.

Krunić kaže da pred ovu utakmicu ima određenih kadrovskih problema.

“Nažalost, imamo kadrovskih problema, jer je u ekipu “ušao” stomačni virus i veliki broj igrača iz prvog tima je van stroja, od kojih su neki, mogu slobodno reći u veoma teškom stanju. Kada se tome doda suspenzija Đurića zbog kartona i teža povreda Todorovića, nalazimo se u teškoj situaciji i ne možemo uigravati tim na pravi način. Ipak, mi moramo dalje. Trudimo se da sačuvamo fokus i razmišljamo samo o fudbalu, ali izgleda da nismo te sreće”, dodao je Krunić.

Utakmica Leotar – Posušje igra se u subotu od 17 sati.