Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pala odluka

Jakirović dobio otkaz u Dinamu

sergej jakirovic
Foto: Pixsell

Jakirović je na Dinamovu klupu sjeo krajem august prošle godine, kada je stigao iz Rijeke, a s Modrima je upisao ukupno 41 pobjedu, devet remija i deset poraza

Sergej Jakirović više nije trener zagrebačkog Dinama. Prvi tim kratkoročno će do odluke o novom dugoročnom trenerskom rješenju voditi dosadašnji član stručnog stožera Sandro Perković, objavio je u četvrtak zagrebačkli klub.

Jakirović (47) je dobio otkaz u maksimirskom klubu nakon remija s Rijekom i poraza od Hajduka u prvenstvu, te nakon teškog porazu u Muenchenu od Bayerna (2-9) u prvom kolu Lige prvaka.

“Prije svega želim Sergeju Jakiroviću zahvaliti na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo ugodnu suradnju, na mene je ostavio dojam kvalitetne osobe i želim mu puno sreće u daljnjoj karijeri. Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi, te da interes Dinama stavimo na prvo mjesto. Na svima nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo i da se vratimo na pobjedničke staze”, kazao je predsjednik GNK Dinamo Velimir Zajec.

Ivan Jurić novi trener Rome

Hrvatski stručnjak


Ivan Jurić novi trener Rome

Jakirović je na Dinamovu klupu sjeo krajem august prošle godine, kada je stigao iz Rijeke, a s Modrima je upisao ukupno 41 pobjedu, devet remija i deset poraza. S Dinamom je osvojio jedno prvenstvo i jedan kup, a “modre” je ove godine uveo u grupnu fazu Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od azerbajdžanskog Qarabaga ukupnim rezultatom 5-0.