Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Podrška s tribina

Horde zla pozvale navijače Sarajeva da prisustvuju treningu prvog tima

Foto: Facebook/ UNFKS Horde zla

Trening će biti održan u ponedjeljak od 19 sati na stadionu Koševo

Fudbaleri Sarajeva proteklog četvrtka na Koševu su remizirali protiv Spartak Trnave (0:0) u prvom meču drugog pretkola Konferencijske lige.

Bordo tim je bio bolji rival i pravo je čudo kako su gosti uspjeli sačuvati mrežu. Pitanje pobjednika i putnika u treće pretkolo najmlađeg UEFA takmičenja bit će odlučeno u revanšu koji se igra 31. jula u Trnavi (20.30 sati).

Sarajevo će i u Slovačkoj imati veliku podršku, jer su Horde zla najavile pohod na Trnavu, a i prije odlaska na ovo gostovanje najvatreniji navijači su odlučili iznenaditi izabranike Zorana Zekića.

-Nakon borbene partije naših fudbalera i gromoglasne podrške 90 minuta, u srijedu slijedi revanš utakmica u Slovačkoj. Naša sloga i pjesma je prijeko potrebna onima koji nose bordo dres. Stoga, pozivamo sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo da zajedno prisustvujemo treningu i damo im podršku pred utakmicu protiv Spartaka.

Trening će biti održan u ponedjeljak od 19 sati na stadionu Koševo. Svi na trening, svi u Trnavu! – poručile su Horde zla na svojoj Facebook stranici.