Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

primio igrače Borca

Dodik najavio izgradnju “velelepnog stadiona” u Banjoj Luci: “Ja ne volim zatvorenost u igri”

Foto: Fena

Dodik je ovom akutelnom prvaku Bosne i Hercegovine poželio sreću, te najavio da je njihova igra zaslužna što vlast plaira da u narednom periodu izgradi, kako je rekao, velelepni fudbalski stadion u Banjoj Luci

Entitetski predsjednik Milorad Dodik danas je u svom kabinetu primio fudbalere i članove uprave Fudbalskog kluba Borac Banja Luka koji sutra uveče igraju važan meč kvalifikacija za Ligu prvaka.

Dodik je ovom akutelnom prvaku Bosne i Hercegovine poželio sreću, te najavio da je njihova igra zaslužna što vlast plaira da u narednom periodu izgradi, kako je rekao, velelepni fudbalski stadion u Banjoj Luci.

-Čujem da su sve karte za sutrašnji revans sa Grcima u Banjoj Luci rasprodate. To me raduje. Meč ću pratiti sa tribina i želim vam svu sreću i uspjeh – poručio je Dodik.

“Igrajte otvoreno”

On je dodao da mu se sviđa kako fudbaleri Borca igraju.

-Igrate otvoreno, dopadljivo, ja ne volim zatvorenost u igri iako se i to mora nekada – naveo je Dodik kojem je kapiten prvaka BiH Stojan Grahovac uručio dres.

Predsjednik FK Borac Stojan Malbašić izjavio je kako je rukovodstvo RS u saradnji sa Veljkom Zeljkovićem imalo viziju za ovaj banjalučki klub u prestižnoj evropskoj ligi.

-Mi smo tu da opravdamo ulaganja u klub – poručio je kratko Malbašić.

Foto: Fena

Fudbaleri Borca su prošle sedmice u Grčkoj poraženi od PAOK-a sa 3:2.

Revanš se igra sutra od 21 sat u Banjoj Luci, a ulaznice su sve rasprodate još prije nekoliko dana.