Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Moris Valinčić

Desni bočni Širokog: Sloboda je tvrd i neugodan suparnik

l_b757d07d428c9beee64b8999ea89fafe

Uoči današnjeg odlaska na spomenuto gostovanje utakmicu 13. kola m:tel Premijer lige BiH najavio je mladi desni bočni igrač Moris Valinčić

Tri dana nakon 70. velikog hercegovačkog derbija igrače Širokog Brijega očekuje novo premijerligaško gostovanje. Protivnik će biti tuzlanska Sloboda koja će Plavo-bijele s Pecare ugostiti na Gradskom stadionu u Banovićima u subotu s početkom u 15 sati.

Uoči današnjeg odlaska na spomenuto gostovanje utakmicu 13. kola m:tel Premijer lige BiH najavio je mladi desni bočni igrač Moris Valinčić.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica u Banovićima. Sloboda je tvrd i neugodan suparnik, imaju jednu od boljih obrana u ligi. Ipak, i nama je ova utakmica nova prilika za dokazivanje i nova tri boda. Vjerujem kako smo spremni i kako ćemo se vratiti na pobjednički kolosijek – kazao je Valinčić.

Na otvaranju sezone Široki Brijeg je rutinerski svladao sutrašnjeg suparnika na Pecari (2:0). Međutim, kako je dodao Valinčić, sada očekuju znatno drukčiju utakmicu.

– Sloboda ima nekoliko dobrih pojedinaca u momčadi i njihova trenutačna pozicija na tablici nije pravi odraz njihove kvalitete. Moramo biti maksimalno koncentrirani i oprezni – naglasio je.

Pred gostovanje tuzlanskom premijerligašu Široki Brijeg se suočio s nekoliko kadrovskih problema. Naime, iz konkurencije su otpala čak četvorica iz udarne postave.

Trener Ivica Barbarić u Banovićima neće moći računati na suspendiranog Božu Vukoju te ozlijeđene Branimira Barišića, Mihaela Kuprešaka i Cyrillea Kpana. Na ovoj utakmici pravdu će dijeliti Miloš Gigović iz Gradiške.