Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Roberto Firmino

Bivša zvijezda Liverpoola i reprezentacije Brazila sada je svećenik

Foto: Instagram

Na svom vrhuncu formirao je šokantan trio s Egipćaninom Mohamedom Salahom i Senegalcem Sadio Manéom, osvojivši Ligu prvaka 2019

Brazilski reprezentativac Roberto Firmino, bivša zvijezda Liverpoola, otkrio je na društvenim mrežama da je postao evangelički svećenik.

Posveta je održana prošle nedjelje, u njegovom rodnom gradu Maceio (sjeveroistočno), u crkvi Manah, koju je osnovao prije tri godine sa svojom suprugom, Larissom Pereirom, i nekoliko pastora, Jairom Fernandesom i Keilom Medeiros.

-Tri godine Manah crkve. Kakva nezaboravna i nezaboravna noć… Otkad smo upoznali Krista, želimo da ljudi upoznaju tu ljubav. Sada imamo još jednu odgovornost: biti pastori, napisao je na Instagramu 32-godišnji centarfor, koji trenutno igra za saudijski klub Al-Ahli.

Crkva Manah također ima dva hrama u Engleskoj, gdje je Firmino igrao osam sezona, od 2015. do 2023., u Liverpoolu.

Na svom vrhuncu formirao je šokantan trio s Egipćaninom Mohamedom Salahom i Senegalcem Sadio Manéom, osvojivši Ligu prvaka 2019.

Za brazilsku reprezentaciju Firmino je zabio 17 golova u 55 utakmica. Sudjelovao je na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, a zatim je sljedeće godine osvojio Copa Americu u Brazilu.

Brazilci evangelisti čine oko trećinu brazilskog stanovništva od 203 miliona.